Permanente samenwerking,

Ik werk ook samen met een aantal kleinere uitvaartondernemers. We hebben duurzame afspraken en staan allemaal voor tijd, warmte, medeleven, ondersteuning, kwaliteit. Bent u een zorginstelling die ondersteuning zoekt op het gebied van de laatste verzorging, incidenteel of structureel, ik help u graag bij de ondersteuning van uw personeel, cliënten, de nabestaanden, en hun dierbaar overledenen.

Kosten,

Graag wil ik u in een persoonlijk gesprek inzicht geven wat de prijzen zijn en wat ik u daarvoor kan aanbieden. Dit gesprek verplicht u tot niets. Mijn prijzen bestaan uit vooraf vastgestelde bedragen waar achteraf geen verrassingen in voorkomen.

Voor wie ben ik beschikbaar,

“Harrie van Dun zorg voor overledenen” is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de verzorging en het opbaren van overledenen. Ik kan en wil graag iedereen die het nodig heeft deze ondersteuning bieden. Ik richt me op deze pagina vooral op zorginstellingen. Naast deze persoonlijke zorg en aandacht kan ik u voorzien in alle noodzakelijke (technische) middelen die nodig zijn voor een verantwoorde opbaring. Voorbeelden zijn de bedkoeling, kistkoelingen, airco, kamerschermen en verlichting, maar te denken valt ook aan gebruikmaking van moderne vochtblokkers en camouflagemethodes.

Wilt u na het lezen van deze pagina gebruik maken van mijn diensten of heeft u nog vragen, neem dan gerust contact met mij op.

 
footer5.jpg