Stap voor stap door de tijd,

Ik wil u in het kort een gevoel geven over mijn werkwijze. Belangrijk hierbij is de aanpak, sfeer en de kwaliteit van mijn werk. In onderstaand voorbeeld ben ik ervan uitgegaan dat ik de verzorging, de opbaring en de controles van de overledene voor u doe in een thuissituatie. Natuurlijk kan ik de verzorging ook elders uitvoeren, bijvoorbeeld in een rouwcentrum.

Het eerste persoonlijke contact,

Persoonlijk contact - Thuis opbaren

Ik kom zo spoedig mogelijk naar de plaats waar u dit wenst. Bij aankomst zal ik eerst kennismaken met alle aanwezigen. Als de nabestaanden er aan toe zijn, dus voldoende tijd hebben gehad, gaan we beginnen aan de laatste verzorging van de overledene. 

De verzorging,

Samen met de familie bepalen we wie de laatste verzorging gaat doen. Vervolgens waar dit gaat plaatsvinden, en hoe de opbaring gedaan zal gaan worden. De nabestaanden mogen meehelpen, of er gewoon bij zijn. Stap voor stap geef ik aan wat ik ga doen en waarom. Ook als de nabestaanden beslissen er niet bij te blijven, mag u er vanzelfsprekend van uitgaan dat ik met de allergrootste zorgvuldigheid zal omgaan met het lichaam van uw dierbare.

 
footer6.jpg